Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dozávodili jsme…

26. 4. 2016

Družstvo žactva Hančova sportovního klubu, jako každou zimní sezónu, se účastnilo hlavně  pohárových závodů  Libereckého kraje v klasickém lyžování. Závody se konaly ve Vrchlabí, Jablonci n. Nisou, Josefově Dole, Vrchlabí a v Bedřichově.

První závod se měl uskutečnit na Benecku,ale vzhledem ke špatným sněhovým podmínkám se závod přeložil do Vrchlabí .Zde změřili své síly závodníci Hradeckého a Libereckého kraje.!!!  Zúčastnilo se jich přes 500! Tento závod  organizoval náš oddíl společně s klubem  z Trutnova. Myslím ,že při takovém počtu závodníků jsme se tohoto úkolu zhostili na výbornou. Děkujeme všem,kteří si našli čas a pomohli nám s organizací závodu.

A jak děti závodily?

Nejlepšího výsledku dosáhla Linda Buštová. Umístila se na 3.místě! 7.místo – David Fantík, 10.místo- Renata Znamenáčková, 12.místo – Dominik Janouch, 13.místo – Matyas Diaz, 15.místo- Tereza Houdová, 17. místo – Denisa Brožková, 18. místo- František Holubec. Děkujeme dětem za vzornou reprezentaci  oddílu,rodičům za podporu a velké díky patří panu Holmanovi, trenérovi a servismanovi v jedné osobě!!

                                                                                                                                          Šírová Eva