Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁJEZD NA INLINY

7. 6. 2018

Letos opět vyrazila početná skupina téměř třiceti dětí a dospělých Hančova sportovního klubu do oblasti Flaeming Skate na inline brusle, kola, koloběžky. Termín byl daný 4. 5. – 8. 5. 2018.

V pátek po poledni jsme vše naskládali do busu s přívěsem, protože kola, koloběžky, kočárek, gril a všechno jídlo by se nám do busu nevešly a vyrazili jsme.  Cesta byla dlouhá, náročná s velkým množstvím semaforů a objezdů a velkým provozem. No, pátek!

Na místo jsme dojeli za tmy, ubytovali jsme se a honem ještě něco k večeři. Ubytováni jsme byli v městečku Altes Lager. Bydlení v „Kulturním centru“, kde měli veškeré zázemí pro turisty, jsme měli pro sebe. Pokojíky, kuchyň a velká jídelna, kam jsme se všichni vešli.

Počasí nám přálo velice: Sluníčko, sluníčko a zase sluníčko. Dle oblečení jsme každý den měli na těle vypálené různé druhy pruhů, obrysů – tílka trenky, podkolenky aj…

Každý den jsme si vytyčili jinou trasu, na které jsme se mohli občerstvit a najíst během dne. Najeli jsme od 150 km do 250 km, každý dle svého uvážení. Nejdelší trasa, kterou někteří absolvovali na bruslích, měřila asi 100 km.

Po třech dnech jsme museli balit. Uteklo nám to nějak rychle. Samozřejmě byly nějaké otlaky, puchýře, bolavá těla, ale to k tomu patří. V den odjezdu jsme se zastavili na regeneraci v bazénu. Bazény, vířivka, tobogány- to bylo to pravé osvěžení na závěr.

Po poledni jsme vyrazili směr Benecko.

Výlet se vydařil, takže za rok zase!!                                                                       Šírová Eva                                                            Pravečková Petra

 

Náhledy fotografií ze složky INLINY 2018